نسخه قابل چاپ

نسخه وب

داخلی » ويژه » بين الملل

ينگه دنيا در انتظار احمدي نژاد

۳۱ شهريور ۱۳۸۸ ساعت ۱۶:۵۹

با توجه به اخباري که در روزهاي قبل توسط رسانه هاي وابسته به لابي هاي صهيونيستي منتشر کردند پيش بيني مي شود رئيس جمهور کشورمان در پنجمين سفر خود به نيويورک با هجمه هاي تبليغاتي فراوان و اعمال خرابکارانه روبرو خواهد شد.


با توجه به اقداماتي که لابي هاي صهيونيستي به جهت انجام تبليغات سوء عليه جمهوري اسلامي ايران و شخص محمود احمدي نژاد رئيس جمهور کشورمان انجام داده اند، نيويورک در انتظار احمدي نژاد است.


به گزارش "خدمت"؛ محمود احمدي نژاد رئيس جمهور کشورمان دقايقي پيش به جهت شرکت در شصت و چهارمين مجمع عمومي سازمان ملل متحد که در اواخر شهريور ما ه هر سال در نيويورک برگزار مي شود تهران را به مقصد ينگه دنيا ترک کرد. 

با توجه به اخباري که در روزهاي قبل توسط رسانه هاي وابسته به لابي هاي صهيونيستي منتشر کردند پيش بيني مي شود رئيس جمهور کشورمان در پنجمين سفر خود به نيويورک با هجمه هاي تبليغاتي فراوان و اعمال خرابکارانه روبرو خواهد شد. 

لابي هاي صهيونيستي با انتشار اخبار کذبي مبني بر عدم صدور رواديد و اخباري در همين رديف به متشنج کردن فضاي ديپلماسي کشورمان پرداختند که مسائل داخلي بعد از انتخابات نيز از اين قضيه متاثر شد. 

رئيس جمهور روز گذشته در مراسم افتتاح همزمان بيش از 2000 پروژه عمراني گفت: طرح چنين موضوعاتي و ايجاد تبليغات سوء از سوي لابي هاي صهيونيستي و جريان هاي مخالف خارج از کشور طبيعي است و هدف ما ايجاد صلح و آرامش در دنيا است. 

محمود احمدي نژاد قبل از ترک تهران نيز ابراز اميدواري کرد که سرنوشت زيبايي که براي بشريت مقرر شده است هر چه زود تر محقق شود و بساط ظلم و تحقير ملت ها برچيده شود. 

رئيس جمهور همچنين گفت: معتقديم فقط و فقط يگانه پرستي و عدالت مي تواند صلح و امنيت را در جهان حاکم کند و ما از اين تريبون بين المللي به خوبي استفاده خواهيم کرد.