داخلی
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۴۱
تقلا براي اغتشاش در راهپيمايي روز قدس
Share/Save/Bookmark
۲ نظر
در اين تبليغات هماهنگ که در خارج از کشور پررنگ‌تر از داخل کشور است، از اغتشاشگران خواسته شده تا با شرکت در راهپيمايي و سر دادن شعارهاي خاص، به مخالفت با نظام اسلامي بپردازند. همچنین صداي امريکا که از بودجه سازمان سيا ارتزاق مي‌کند خواستار حضور طرفداران موسوي و کروبي در راهپيمايي روز قدس شده است.



شمار اندكي از حاميان دو نامزد شکست خورده انتخابات دهم رياست جمهوري آخرين تلاش‌هاي خود را براي زنده نگه داشتن آتش اغتشاشات به کار بستند. 

طي هفته‌هاي اخير و با نزديک شدن به روز قدس (جمعه آخر ماه مبارک رمضان) رسانه‌هاي حامي 2 کانديداي شکست خورده انتخابات با صدور اطلاعيه‌هاي پياپي، هواداران خود را به شرکت در راهپيمايي ترغيب کردند. 

در اين تبليغات هماهنگ که در خارج از کشور پررنگ‌تر از داخل کشور است، از اغتشاشگران خواسته شده تا با شرکت در راهپيمايي و سر دادن شعارهاي خاص، به مخالفت با نظام اسلامي بپردازند. 

در همين راستا رسانه‌هاي بيگانه به ويژه رسانه هاي صهيونيستي همه توان تبليغاتي خود را براي ترغيب اغشاشگران به برهم زدن مراسم روز جهاني قدس به کار بسته‌اند و همچون ارگان رسانه‌اي ستادهاي کانديداهاي مذکور از هفته‌ها قبل در تدارک اجراي سناريوي اغتشاش در جمعه آخر ماه مبارک رمضان بوده اند. 

سايت صداي امريکا ضمن انعکاس اخبار اغتشاشگران مي نويسد: طرفداران ميرحسين موسوي اعلام کرده‌اند با حضور در راهپيمايي روز قدس مخالفت خود را با وضعيت کنوني اعلام خواهند کرد. صداي امريکا که از بودجه سازمان سيا ارتزاق مي‌کند خواستار حضور طرفداران موسوي و کروبي در راهپيمايي روز قدس شده است. 

سايت بي بي سي فارسي متعلق به دولت انگليس نيز با آب و تاب بيانيه يک حزب تندرو و افراطي در دعوت سبزپوشان به شرکت در راهپيمايي را مورد پوشش خبري قرار داد و راهپيمايي -هنوز برگزار نشده- روز قدس را بحث برانگيز خواند و نوشت: روز قدس امسال از اين جهت که برخي مخالفان مي خواهند از آن به عنوان فرصتي براي ادامه اعتراضات خود استفاده کنند به موضوعي بحث انگيز بدل شده است. 

در اطلاعيه‌اي که حاميان سبزپوش يک نامزد شکست خورده در انتخابات دهم در «فيس بوک» منتشر کرده‌اند، آمده است: اکنون 30 سال است که هر سال بخشي از صداي آزاديخواهان به نفع گروه خاص ديگري مصادره مي شود. آنها تأکيد کردند که روز قدس سبز خواهد شد.
 سايت راديو زمانه هم که در خارج از کشور مديريت مي‌شود، در مطلبي به انعکاس بيانيه مهدي کروبي پرداخت و نوشت: مهدي کروبي دبيرکل حزب اعتماد ملي از مردم خواسته است که با حضور در اين راهپيمايي، بار ديگر اعتراض‌ها به نتيجه انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري ايران را نشان دهند.
گفتني است پوشش هماهنگ اخبار اغتشاشگران در حالي در رسانه‌هاي بيگانه رخ مي‌دهد که اين رسانه‌ها عمدتاً در ساليان گذشته به سانسور يا بايکوت تظاهرات ميليوني مردم ايران در روز قدس مي‌پرداختند. 

در همين حال از انگليس خبر رسيد که در تظاهرات روز قدس امسال مسلمانان اين کشور در لندن ائتلافي از صهيونيست‌هاي مقيم اين کشور و جماعتي سبزپوش اقدام به برهم زدن راهپيمايي ضدصهيونيستي مسلمانان کردند و تلاش کردند با تهديد و توهين به راهپيمايان ايجاد تنش و درگيري کنند که موفق نشدند.
مسلمانان مقيم انگليس در حالي مراسم روز قدس را برگزار کردند که دولت اين کشور اجازه نداده بود که آنها مراسم‌شان را در مکان هرساله آن - ميدان ترافالگار- برگزار کنند فلذا مجبور شدند اين راهپيمايي را به خيابان «پال مال» تغيير دهند. 

با توجه به همسويي ديرينه دول انگليس و امريکا با رژيم صهيونيستي و خدمت مداوم رسانه‌هاي اين کشورها به صهيونيست‌ها و از طرفي افشاي همکاري‌هاي منظم يکي از ستادهاي تبليغاتي با عناصر صهيونيستي به ويژه بنياد صهيونيستي سوروس و با توجه به رسوايي و شکست‌هاي پي در پي آن رژيم غاصب در جنگ 33 روزه و 22 روزه به نظر مي‌رسد که سناريويي هماهنگ شده براي تحت‌الشعاع قرار دادن روز جهاني قدس و تبديل آن به محلي براي منازعات سياسي تدوين شده است. سناريويي که بار ديگر با هوشياري ملت ايران و ويران کردن مسجد ضرار در جمعه پاياني ماه مبارک رمضان نقش بر آب خواهد شد
۱۳۸۸-۰۶-۲۸ ۱۱:۱۶:۴۲
موج سبز همش همينها بودند؟
مرديم از خنده
دوران موسوي به پايان رسيده
تا دادگاهي شدن موسوي و کروبي و انتقام خون بيگناهان از پاي نخواهيم نشست.
۱۳۸۸-۰۶-۲۸ ۱۴:۴۷:۲۸
احمدی نژاد صفحه تکمیلی انقلاب مردم ایران است که سالها پیش باید میآمد
وی می باید در سخنرانی از ایران و روابط بین المللی و صلح جهانی و بهبود اوضاع اقتصادی و زندگی مردم جهان سخن بگوید
به امید پیروزی وی و سربلندی ملت ایران و بهبود اوضاع جهانی به نفع مردم دنیا